HANDBOL
Esports 16/05/2015

Granollers i Barcelona homenatgen el difunt exjugador Albert López

L'exjugador dels vallesans, impulsor del projecte 'Viure a contracorrent' va morir aquesta setmana

Efe
1 min
L'homenatge del Barça i el Fraikin Granollers a Albert López

GranollersAlbert López, exjugador del Fraikin BM. Granollers i impulsor del projecte "Viure a contracorrent", ha rebut avui un sentit homenatge en el minut 7 de partit -el número que ell portava a la samarreta- entre el Granollers i el Barcelona, un minut d'aplaudiments per acomiadar un petit heroi que va lluitar per viure i per fer feliç els seus seguidors.

El Granollers tenia possessió de la pilota a falta de pocs segons per arribar al minut 7 quan tots els espectadors estaven pendents de l'electrònic. Els jugadors del conjunt vallesà no atacaven i la parella arbitral ha parat el partit per homenatjar Albert López, el jove impulsor del projecte "Viure a Contracorrent", que va morir dilluns passat, als 21 anys, com a conseqüència d'un càncer. Els dos equips s'han acostat al centre de la pista, i el cos tècnic del Granollers ha col·locat una pancarta just al centre del parquet en la qual es podia llegir "Viure a contracorrent".

Tots els aficionats, jugadors i entrenadors han aplaudit emocionats durant un minut recordant Albert. La Reial Federació Espanyola d'Handbol va decretar un minut d'aplaudiments en tots els partits de totes les competicions de tot el país.

stats