Esports 31/07/2012

Àlex Fàbregas: "En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya"

Aquest experimentat jugador d'hoquei herba, auditor de professió, ha debutat aquest dilluns en els seus tercers Jocs Olímpics. En una entrevista a l'ARA, explica com se sent jugant amb la selecció espanyola

Cristian Segura
1 min
Àlex Fàbregas: "En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya"

BarcelonaL'entrevista la vam fer a la terrassa del Reial Club de Polo, el seu club. Saludava a tort i a dret. Els Fàbregas són una família històrica de l'hoquei herba català. En la conversa amb l'ARA, va fer reflexions com les següents:

"Jugo amb Espanya perquè és amb qui em toca jugar, no tinc cap altra opció. El meu sentiment és català, no sento el mateix escoltant l'himne espanyol que 'Els segadors'"

"[Quan jugo] disfruto per mi, pels companys, per la gent que em ve a veure. En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya. Tampoc ens ho fan sentir perquè no tenim la repercussió de l'equip de futbol, que estan tot el dia informant d'ells"

"Els pares que volen que els fills siguin Messi s'equivoquen. És diner fàcil, l'egocentrisme màxim. Parlen de 10 o 15 milions d'euros com si res. Cada cop m'interessa menys, el futbol"

Podeu llegir-ho a l'ARA Premium.

stats