HOQUEI HERBA
Esports 23/10/2014

Àlex Fàbregas: "El que em va passar a Londres ha reforçat el meu sentiment independentista"

L'exjugador d'hoquei herba recorda a 'L'Esportiu' les reaccions que hi va haver després de l'entrevista que li va fer Cristian Segura al diari ARA en què assegurava que quan anava amb la selecció "en cap moment" jugava pensant que ho feia amb Espanya

Ara
2 min
Àlex Fàbregas, amb el trofeu del Campionat de Catalunya

BarcelonaÀlex Fàbregas va ser un dels protagonistes dels Jocs Olímpics de Londres del 2012. El jugador d'hoquei herba, que l'estiu passat va penjar l'estic, va parlar amb Cristian Segura per al diari ARA sobre quins eren els seus sentiments quan jugava amb Espanya: "En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya", va dir llavors Fàbregas.

Ara, dos anys més tard, el català explica a 'L'Esportiu' que tot el que li va passar a Londres l'ha ajudat a "reforçar" el seu "sentiment independentista". "Tot i que jo no sóc un radical, vull deixar clar que no tinc res contra els espanyols, tinc molts amics fora de Catalunya. Però és veritat que he anat a jugar a camps on m'han dit de tot menys guapo. Tot això, més el que va passar als Jocs, enforteix aquest sentiment i reforça el meu compromís", comenta.

"A Londres em vaig sentir molt sol. Als companys els va agafar desprevinguts, per la repercussió que va tenir. Les coses no anaven bé a la delegació espanyola perquè no tenien medalles i vaig ser el tema de conversa. Em sentia observat, sentia xiulets quan passava caminant entre segons qui... Vaig començar a anar amb molta precaució i un dia vaig pujar a l'ascensor i hi havia un fisioterapeuta d'atletisme que em va preguntar si era l'Àlex Fàbregas. Li vaig dir que sí i no sabia com reaccionaria, però em va dir: "Molt bé, estem amb tu!". Hi havia algunes reaccions positives, però una part del nostre 'staff' ho va portar fatal. Jo entenc que no els vaig fer cap bé, però ni que hagués matat algú! Totes les reaccions que hi va haver em van fer sentir com un criminal", explica Fàbregas.

stats