Esports 31/08/2014

L'Arsenal empata amb el Leicester amb gol d'Alexis Sánchez (1-1)

El Liverpool ha golejat el Totteham a White Hart Lane amb un gran gol de Moreno

Alexis, celebrant un gol al camp del Leicester

BarcelonaEl Liverpool ha golejat el Tottenham de Pochettino per 0-3 en el partit més destacat de la jornada de diumenge a la Premier. Sterling ha fet el 0-1 dels visitants abans del descans. A la segona part, Gerrard, de penal i l’andalús Moreno, amb una gran cursa de 60 metres, han fet els gols dels 'reds'. Balotelli ha debutat amb la samarreta del Liverpool. L'italià, titular, ha estat substituït durant el segon temps.

L’Arsenal, per part seva, no ha passat de l’empat al camp del Leicester City, un dels equips que torna aquest any a la Premier. El xilè Alexis Sánchez ha fet el seu segon gol aquesta setmana, ja que també va marcar contra el Besiktas a la Champions, però Ulloa ha fet el gol de l’empat (1-1). Chelsea i Swansea lideren la classificació amb 9 punts.