PRIMERA DIVISIÓ
Esports 10/04/2012

Segons el director de l'As Alfredo Relaño, el Madrid no es pot queixar dels arbitres aquesta temporada

Relaño opina que el Madrid s'ha col·locat en una situació de desavantatge amb aquesta "reacció victimista de carregar contra els àrbitres"

Ara
1 min

MadridRelaño escriu avui al diari esportiu que "és el mateix Madrid el que s'ha anat col·locant, després d'aquests empats, en una posició de desavantatge, per aquesta reacció victimista de carregar contra els àrbitres. Mourinho fa èmfasi en això en no comparèixer davant la premsa i el bo de Karanka compleix amb el ritual (ben pagat) de desgranar la lliçó. Així que el líder, que segueix sent-ho tot i tres empats inesperats i desafortunats, i que seguiria sent-ho tot perdent a casa del rival si arribés allà amb aquesta distància, es col·loca en posició feble. Perd l'ocasió d'engrandir el seu partit i engrandir a Guaita. S'encongeix i ho encongeix tot".

Acte seguit, Relaño recorda que "des d'aquesta columna des de la que va sortir paraula villarato" però deixa clar que "no veig que en aquesta Lliga el Madrid pugui queixar-se dels arbitratges en contra. En altres lligues sí que ho vaig veure i ho vaig dir. I en l'última Champions, amb Stark i De Bleeckere. Ara se li han anat sis punts de cop per altres raons, per alguna fallada de Casillas o per la prodigiosa actuació de Guaita".

stats