PRIMERA DIVISIÓ
Esports 14/03/2014

El Reial Madrid visita el Màlaga amb l'objectiu de defensar el liderat

Sergio Ramos, Arbeloa i Khedira són baixa en l'equip entrenat per Carlo Ancelotti

Efe
1 min
Isco celebra amb Cristiano el seu gol contra el Galatasaray

MadridEl Reial Madrid visita La Rosaleda en un partit en què els de Carlo Ancelotti volen mantenir-se com a líders sòlids de Primera, davant un Màlaga dirigit per un exmadridista, Bernd Schuster, que vol donar la sorpresa per fugir encara més de la zona de descens.

A part del brasiler Weligton, lesionat, Schuster té les baixes per sanció del defensa Jesús Gámez i del migcampista Sergi Darder, i per motius tècnics ha deixat el davanter argentí Ezequiel Rescaldani fora de la llista, en què els substitueixen el defensa Casad , el migcampista Portillo i el davanter holandès El Hamdaoui.

Mentrestant, el Reial Madrid vol estendre a La Rosaleda seu gran moment i mantenir distàncies amb Atlètic i el Barça, abans de rebre els homes de Gerardo Martino. Serà especial el partit especialment per a un jugador, Isco, que torna al seu antic estadi.

Són baixa per lesió Álvaro Arbeloa i l'alemany Sami Khedira. En defensa no estarà Sergio Ramos que va buscar davant el Llevant la targeta groga amb què compleix cicle per estar en el clàssic El seu lloc l'ocuparà el francès Raphael Varane.

Màlaga: Caballero; Angeleri, Sergio Sánchez, Flavio Ferreira, Antunes; Amrabat, Tissone, Camacho, Samuel; Duda i Santa Cruz.

Reial Madrid: Diego López; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco: Bale, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Àrbitre: Juan Martínez Munuera (valencià).

Estadi: La Rosaleda.

Hora: 20.00 h (Gol T i Canal +)

stats