Futbol Català
Esports 16/02/2012

El president de la Federació Catalana guanya protagonisme dins l'organigrama estatal

Andreu Subies formarà part de la comissió delegada de la RFEF

àngel Garreta
1 min
Subies, davant l'atenta mirada d'Ángel Maria Villar

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol (FCF) ha confirmat la presència del president de l'ens, Andreu Subies, dins la comissió delegada de la Federació Espanyola. En una trobada celebrada aquest matí a Madrid amb presència dels presidents de les 19 federacions de l'estat, s'ha decidit qui formarà part de l'organisme encarregat de vetllar pel desenvolupament de les competicions federades, el redactat i supervisió de les normatives i la modificació dels pressupostos generals del futbol. Només quatre federacions formaran part de la comissió: Catalunya, Castella i Lleó, Astúries i País Basc.

D'aquesta manera Subies guanya pes i força dins l'organisme central dirigit per Ángel Maria Villar. La comissió quedarà finalment formada per dotze membres. S'afegiran a les citades federacions els representants de quatre clubs (Alcorcón, València, Amistad i Laguna) així com els futbolistes José Antonio Culebras i Aitor Esnaola, l'àrbitre Carlos Velasco Carballo i un entrenador, en aquest cas el seleccionador espanyol Vicente del Bosque.

Presents als escenaris importants

La comissió delegada és una de les més altes instàncies de caràcter esportiu dins la RFEF. En els darrers anys, la Federació Catalana de Futbol tenia poca força en els diferents òrgans de decisió a Madrid. Subies, que compta amb el recolzament directe de Villar, fa un pas de gegant dins l'organigrama directiu del futbol estatal, on també hi ha presència catalana a la comissió encarregada de representar els clubs de Segona B. El president de L'Hospitalet, Miguel Garcia, és el portaveu dels clubs.

stats