Futbol
Esports 20/07/2016

Andreu Subies busca la consolidació de la FCF en el seu segon mandat

"Hem complert l'objectiu de tornar l'estabilitat social, econòmica i esportiva a la Federació"

Ara
2 min
Andreu Subies pren possessió del càrrec de president de la FCF

BarcelonaAndreu Subies ha pres possessió del càrrec de president de la Federació Catalana de Futbol aquest dimecres a la tarda, un cop ha estat escollit en presentar l'única candidatura amb els avals necessaris per concórrer en el procés electoral. En la investidura, ha estat acompanyat del president de la RFEF Ángel Maria Villar, el Secretari General de l'Esport Gerard Figueras, el president de la UFEC Gerard Esteva, a més dels membres de la comissió gestora de la Federació. "Hem complert amb l'objectiu de tornar l'estabilitat social, econòmica i esportiva a la Federació", ha valorat Subies en el seu parlament, després d'agrair el suport de la majoria de clubs.

Ángel María Villar i Andreu Subies

El president comença el nou mandat "amb la il·lusió de consolidar la Federació Catalana de Futbol" i seguir amb el procés d'adaptació als canvis de la societat. En el seu torn, Villar ha destacat que si només s'ha presentat una candidatura "significa que la Junta Directiva ho ha fet molt bé" i s'ha mostrat agraït del suport que sempre ha rebut de la FCF.

El lleidatà i la seva junta directiva van presentar 1.038 avals d'un cens de 1.186, per la qual cosa la junta electoral els va proclamar com a guanyadors. La contundència dels resultats li permetrà, a més, convertir-se en un president executiu, amb salari.

D'aquesta forma, seguirà un altre mandat de quatre anys, després que arribessin el 2011. Llavors, va guanyar les eleccions a Jaume Llauradó (419 vots a 348). Encara que les eleccions estaven programades per a la primavera de 2017, Subies les va avançar a aquest juliol perquè no afectessin en el dia a dia de les competicions esportives.

stats