BARÇA
Esports 28/12/2012

L'Anzhi desmenteix haver ofert al Barça 250 milions d'euros per fitxar Messi

Segons el directiu Guerman Tkachenko, aquesta oferta hauria estat contrària a la política del club rus

Efe
1 min
Leo Messi celebra un gol durant un partit de Lliga contra el Màlaga. 22 de gener del 2012. Rosaleda de Màlaga, Espanya/ AFP/ Jorge Guerrero

BarcelonaL'Anzhi de Makhatxkalà, un dels clubs més rics del futbol rus, ha desmentit avui rotundament haver ofert al Barça 250 milions d'euros pel fitxatge de l'argentí Leo Messi. "En aquesta informació no hi ha ni una gota de veritat", ha dit Guerman Tkachenko, membre del consell director del club de la república nord-caucasiana russa del Daguestan, al diari rus 'Sport-Express'.

Segons el diari barceloní 'El Mundo Deportivo', l'astre argentí hauria rebutjat la marejadora oferta d'un equip rus que s'oferia a pagar la clàusula de rescissió de 250 milions d'euros i que estava disposat a pagar a Messi 30 milions d'euros a l'any per tres temporades. Messi no només hauria rebutjat l'oferta, sinó que va acceptar tot seguit el contracte de renovació que li va posar sobre la taula el Barcelona fins al 2018.

El propietari de l'Anzhi és el multimilionari rus d'origen daguestànic Suleiman Kerimov, la fortuna del qual s'estima en uns 8.000 milions de dòlars. L'Anzhi, que és el segon classificat de la lliga russa, té a les seves files el futbolista més ben pagat del món, el camerunès Samuel Eto'o, que cobra 20 milions d'euros per temporada.

stats