LLIGA DE CAMPIONS
Esports 25/05/2014

El tuit d'Arbeloa que necessita context

El lateral madridista celebra la victòria a Lisboa amb el missatge: "¡Hala Madrid! (hijos de puta)". Es tracta d'una peculiar dedicatòria a un madridista mort en l'accident de tren de Santiago

Ara
1 min
El missatge d'Arbeloa a les xarxes socials / @aarbeloa17

BarcelonaEl jugador del Reial Madrid Álvaro Arbeloa ha celebrat la victòria a Lisboa amb un tuit enigmàtic i curiós que necessita context per entendre's. Després de celebrar la victòria amb els seus companys, el defensa madridista ha escrit: "¡Hala Madrid! (hijos de puta)".

Arbeloa apareix a la imatge amb el trofeu. Què volia dir amb aquesta piulada? Era una broma interna [feta en un tuit públic] que algú ha entès? O realment insultava algú?

El dubte ha provocat molts comentaris fins que els que coneixen la història que hi ha darrere d'aquesta frase han aclarit el significat de la piulada. Ha resultat que era una picada d'ullet en memòria @van_Palomaain, un madridista molt conegut per l'entorn de seguidors blancs a Twitter i que deia sovint la frase que avui ha escrit Arbeloa: "¡Hala Madrid! (hijos de puta)". De fet, al cap d'una estona el jugador ha fet una altra piulada que esmentava directament el seguidor recordat.

I també ha fet un altre tuit en què ha reconegut la bona feina feta per l'Atlètic de Madrid i ha felicitat l'equip de Simeone.

stats