Esports 12/07/2016

Arbilla entra en la fase final de la seva recuperació

El lateral navarrès, operat el passat abril, reapareixerà als entrenaments la propera setmana

R.r.
1 min

BarcelonaAnaitz Arbilla podria convertir-se, 'de facto', en un nou fitxatge per l'Espanyol, que el curs passat va veure com el lateral navarrès disputava el seu últim partit fins al moment, a l'octubre. Nou mesos després de caure lesionat del taló d'Aquil·les, el jugador, que no s'ha volgut marcar cap data per reaparèixer, ha assegurat que està a la "recta final" de la seva recuperació.

"Ha estat un estiu diferent al d'altres anys. El que m'importava era avançar pas a pas amb la recuperació", ha explicat aquest dimarts el jugador, que ha passat per la Clínica Creu Blanca a dur a terme les corresponents proves mèdiques. "He pogut començar a fer carrera contínua, i ara entrarem en una fase de començar a esprintar, fer exercicis d'alta intensitat i provar aquestes situacions", ha afegit el jugador, que s'ha mostrat confiat en entrenar "en perfectes condicions" amb la resta de grup.

Arbilla també ha valorat la nova plantilla que està confeccionant el club: "El projecte és il·lusionant. Han fet quatre fitxatges que prometen, i poc a poc aniran perfeccionant tota la plantilla". Preguntat per Quique Sánchez Flores, l'ha definit com una persona "propera". El que si ha refusat és marcar-se un objectiu: "No em mullaré, ho hem d'anar demostrant poc a poc. Parlar abans d'hora no serveix de res, cal ser prudents, preparar bé la pretemporada però sense tornar-nos bojos".

stats