WATERPOLO
Esports 01/02/2018

Arrenca la Copa del Rei de waterpolo masculí amb 7 equips catalans

La competició es disputa aquest cap de setmana a Santa Cruz de Tenerife

Pere Millan
1 min
En una semifinal, els Patriots van derrotar els Jaguars.  David Carrasco durant el partit contra l’Steaua.

BarcelonaAquest divendres arrenca a la Piscina Municipal Acidalio Lorenzo de Santa Cruz de Tenerife la fase final de la Copa del Rei de waterpolo masculí. En l'edició d'enguany, 7 dels 8 equips que s'hi han classificat són catalans: el CN Atlètic Barceloneta, actual campió de la competició i principal favorit per revalidar el títol, el CN Terrassa, el CN Barcelona, el CN Sabadell, el CE Mediterrani, el Quadis CN Mataró i el CN Sant Andreu. L'altre equip participant és l'Automotor Canarias Echeyde, que exerceix d'amfitrió.

En un torneig que acostuma a ser d'allò més imprevisible, el CN Atlètic Barceloneta és el rival a batre. Els barcelonins no perden cap final des de l'any 2012 i són els campions de les darreres 5 edicions. A més, els de Chus Martín arriben a Tenerife en un bon moment a la lliga, on són líders amb 5 punts d'avantatge respecte del segon classificat, el CN Terrassa. La resta d'equips intentaran sorprendre i trencar aquesta hegemonia que ja fa un lustre que dura.

Els emparellaments dels quarts de final d'aquesta edició són:

CN Terrassa - CN Barcelona

CN Sabadell - CE Mediterani

CN Atlètic Barceloneta - Quadis CN Mataró

Automotor Canarias Echeyde - CN Sant Andreu

La Copa del Rei de waterpolo masculí es juga en forma de fase final amb 8 equips, en una mateixa seu i durant un cap de setmana. En un format molt semblant al de la Copa de bàsquet, aquests clubs s'enfronten en una eliminatòria de quarts final, determinada per sorteig. Els guanyadors accedeixen a les semifinals i, finalment, el títol es disputa en una gran final que se celebra diumenge. Totes les eliminatòries són a partit únic.

stats