BARÇA
Esports 31/08/2019

Arthur torna amb uns minuts de luxe i amb el seu primer gol

El migcampista brasiler, que només havia marcat en un amistós, reapareix amb gol al Sadar

i
Albert Nadal
2 min
Arthur torna amb uns minuts de luxe i amb el seu primer gol

BarcelonaDe les poques coses positives que es poden extreure de l’empat a El Sadar, a banda de l’estrena golejadora d’Ansu Fati, són els minuts de qualitat que va aportar Arthur en el seu primer partit oficial d’aquest curs. El brasiler va aportar control al joc, projecció ofensiva i va fer el seu primer gol en partit oficial amb el Barça (només havia marcat en un amistós de pretemporada contra el Tottenham). Els millors minuts blaugranes, de fet, van coincidir amb l’entrada del brasiler al minut 54.

Arthur, que fa unes setmanes va dir que no estava satisfet per com havia preparat físicament el curs passat i que volia revertir aquesta situació, també va demostrar que està convençut de millorar en una tasca pendent: la seva incidència ofensiva. Ahir l’ex del Grêmio va trepitjar àrea, va firmar un golàs i, als instants finals, va servir una passada filtrada plena de qualitat que si no va acabar amb el gol de la victòria blaugrana va ser perquè a Carles Pérez se li va escapar el control. Bones sensacions per a un futbolista el fitxatge del qual va ser lloat per Messi quan va arribar al Barça.

Piqué critica el penal i demana unió

D’altra banda, Piqué, autor de les mans que van suposar el penal de l’empat, no va dubtar en expressar el seu parer. “Ens reunim amb els àrbitres perquè ens expliquin el reglament i, segons el que ens havien explicat, per mi, no ha sigut penal. Hi ha molt poca distància entre la meva cama i la mà, és el gest natural que em surt al saltar. Si la pilota no m’hagués tocat a la mà, m’hauria anat a la cara. Què faria un àrbitre si es trobés en aquesta situació?”

Piqué també va demanar unió en un vestidor que va quedar marcat després de la dolorosa eliminació a la Champions i la posterior derrota a la final de Copa. “Ens agradaria haver sumat els nou punts, però ens hem trobat amb dificultats. Estem jugant amb nois molt joves, tenim moltes baixes, però a la segona part hem fet un bon futbol. És important que ens mantinguem units. Hi haurà aficionats que diran una cosa o una altra, que voldran cremar-ho tot..., però s’ha confiar en l’equip”.

stats