FUTBOL - ASCENS SEGONA B
Esports 30/05/2016

El segon sorteig per ascendir a Segona B emparella el Gavà amb l'Almagro

L'Elx Il·licità, el Castelló i l'Otinyent es veuran les cares amb l'UD Villa de Santa Brígida, l'Atlètic Malagueño i el SD Tarazona

Ferran Rigat
2 min
Els jugadors del CF Gavà celebren la victòria davant el Marino Luanco

BarcelonaEl Gavà segueix el seu camí per arribar a Segona B. Però per ascendir haurà de desfer-se d'un altre rival després de guanyar l'eliminatòria contra el Marino de Luanco. El segon sorteig dels playoffs per pujar a Segona B ha decidit que l'equip del Baix Llobregat s'enfrontarà contra l'Almagro CF. L'equip de Castella la Manxa va deixar fora dels 'play-offs' al filial de l'Atlètic de Madrid. Els joves matalassers van perdre a casa per 0-2 i la remuntada va ser impossible. Ara els blaugranes buscaran la tercera ronda a dos partits, l'anada a l'Estadi La Bòbila i la tornada a l'Estadi Manuel Trujillo.

Els tres equips valencians que han arribat a la segona ronda també coneixen els seus rivals. L'Elx Il·licità es veurà les cares amb l'UD Villa de Santa Brígida. El filial de l'Elx haurà de viatjar fins a l'illa de Gran Canaria per intentar deixar enrere al segon equip canari, abans va vèncer al UD Lanzarote. El Castelló li tocarà enfrontar-se amb el filial del Màlaga, l'Atlètic Malagueño. Per la seva banda l'Otinyent haurà de guanyar al SD Tarazona, equip de la província de Saragossa.

Els altres catorze enfrontaments són els següents:

UD Mutilvera - Zamora CF

Mar Menor - Osasuna B

Ejido 2012 - Lorca Deportiva

Choco - Reial Saragossa Deportiu Aragó

Jerez CF - UB Conquense

Elx Il·licità - UD Villa de Santa Brígida

CD Cayón - Caudal Deportivo

CD Almansa - CD Laredo

San Fernando CD - UD Calahorra

UD Las Palmas Atlètic -Atlètic San Luqueño

CE Castelló - Atlètic Malagueño

RC Deportivo B - CDA Navalcarnero

CD Azuqueca - CCD Cerceda

SD Tarazona - Ontinyent CF

Haro Deportivo - UP Langreo

Lagun Onak - Águilas FC

CD Palencia - SD Logroñés

CF Gavà - Almagro CF

stats