L'Athletic de Bilbao no falla a Madrid i complica la vida al Barça femení

Aquest ha estat el primer partit retransmès en directe per Facebook

T.p.
Les jugadores de l'Athletic, celebrant el gol de Paredes

BarcelonaL'Athletic de Bilbao ha aconseguit guanyar al camp de l'Atlètic de Madrid, cosa que complica molt les coses al Barça femení en el seu intent de revalidar el títol de lliga. El Barça juga aquest diumenge al camp de l'Oiartzun el primer dels últims tres partits de lliga, però queda a quatre punts de l'Athletic (75 l'Athletic, 71 el Barça), líder de la competició amb dos partits per jugar. El partit contra l'Atlètic de Madrid, tercer classificat, fora de casa, era el més complicat de les basques.

Erika ha fet el 0-1 al primer temps, però Esther ha empatat a la segona part. Els dos equips han tingut ocasions, però ha estat Paredes, rematant un córner als 76 minuts, qui ha fet el gol del triomf visitant.

A les últimes dues jornades, l'Athletic rep el penúltim, l'Oviedo Moderno, i acaba la lliga al camp del Granadilla Egatesa. El Barça rep la pròxima jornada l'Atlètic de Madrid i acaba al camp de l'Oviedo.

Aquest partit ha estat el primer partit de futbol retransmès en directe a través de Facebook, gràcies a una nova aposta de la lliga amb l'ajuda de BeIN Sports. El duel es podia seguir des de qualsevol lloc del món a través del Facebook oficial de la lliga, amb l'expectativa de reunir 200.000 espectadors, segons ha comentat el responsable de l'àrea de futbol femení de l'entitat, Pedro Malabia.