WATERPOLO
Esports 13/04/2019

L'Atlètic Barceloneta es classifica per a la 'final a vuit' golejant el Dinamo Moscou

El partit s'ha decidit al tercer quart després de l'empat en els dos primers

Ara
1 min
El capità del CNA Barceloneta, Felipe Perrone

BarcelonaEl Zodiac Atlètic Barceloneta s'ha classificat matemàticament per a la 'final a vuit' de la Lliga de Campions al derrotar el Dinamo Moscou (13-9), en un partit que s'havia complicat durant el segon quart (4-6).

El conjunt català ja manava 2-0 als tres minuts, amb dos gols de Blai Mallarach i Fran Fernández. Després de marcar de penal Kholod el primer gol de la Dinamo, Alberto Munárriz ha marcat dos gols més en dos minuts (4-1).

Nagaev ha fet de penal el 4-2 tancat el primer temps. Però, de sobte, un parcial de 0-4 ha complicat el partit, amb dos gols de Gavril Subotic. Un gol d'Álvaro Granados i un altre de Fran Fernández en l'últim segon del període han deixat el partit en empat al descans (6-6).

Un parcial de 3-0 amb gols de Vrlic, Perrone i Farmera han tornat la tranquil·litat al quatre català (9-6, min 22). Els barcelonins han decidit el partit per la via ràpida, i dos gols d'Alberto Munárriz i Sergio Prieto en els últims quaranta segons del quart han deixat el duel gairebé sentenciat (11-7).

Per si de cas, Felipe Perrone ha arrodonit un parcial de 8-1 que ha posat al marcador la que seria la màxima diferència del partit (12-7).

stats