DAKAR 2015
Esports 25/01/2015

Avià celebra el cinquè Dakar de Marc Coma

El català assegura que en els propers dies decidirà si fa el salt a les quatre rodes o lluita per igualar els sis Dakars en moto de Peterhansel

Ara
2 min
Marc Coma, amb la seva dona Queralt i el seu fill Lluís, durant la festa a Avià / AMV

BarcelonaMarc Coma, campió del Dakar per cinquena vegada (2006, 2009, 2011, 2014 i 2015), ha rebut aquest diumenge al matí un calorós homenatge a Avià. El poble i molts aficionats han sortit al carrer, un any més, per celebrar els èxits del seu veí.

"Ha estat un dia molt bonic. És especial compartir aquest moment amb la gent de tota la vida, amb els aficionats, amics més propers i la família. A Avià sempre m'han tractat molt bé, tant des de l'Ajuntament com la gent del poble i els amics", ha dit Marc Coma, que ha afegit: "A poc a poc anem sent conscients de tot el que hem aconseguit. És el treball de tota una vida, que ara estem recollint els fruits. Ara toca gaudir amb la gent de casa i l'afició d'aquest moment".

Abans Coma ha encapçalat una rua multitudinària de motos pels carrers d'Avià, i després ha sigut rebut a l'Ajuntament de la localitat pel delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau, el director del Consell Català de l'Esport, Gerard Martí Figueras, i l'alcalde del poble, Llorenç Altozano. Després, a l'interior d'una sala contigua a l'Ajuntament, el pilot d'AMV, fill predilecte del poble des de l'any passat, ha volgut agrair tot el suport a tots els veïns i aficionats que l'han acompanyat en un dia tan especial per a ell.

"Durant els propers dies tractarem de descansar, tornar a la normalitat i anar madurant aquesta decisió que es va acostant de quin camí prenem en el futur. És una decisió molt important en la meva carrera esportiva. Tots els reptes són molt bonics. Tant tractar d'igualar Peterhansel com fer el salt a les quatre rodes. Com tot em fa il·lusió, necessito temps i valorar-ho molt bé, tranquil·lament, amb tota la meva gent", ha explicat, sobre el seu futur.

stats