FUTBOL SALA
Esports 31/05/2014

El Barça Alusport cau a la pista d'ElPozo i s'haurà de jugar ser a la final en un darrer partit (2-0)

El porter blaugrana Paco Sedano ha defensat amb encert la major part d'atacs dels locals

Igor i Adri, durant el segon partit / LNFS

BarcelonaEl Barça Alusport ha perdut el segon partit de les semifinals de la lliga LNFS a la pista d'ElPozo Múrcia (2-0). L'eliminatòria queda empatada després del triomf blaugrana en el primer partit i el finalista es decidirà aquest diumenge 1 de juny a la pista dels murcians (19 h). ElPozo disposa de factor pista favorable ja que va acabar per davant a la fase regular.

El partit, precedit per un homenatge al capità Local Kike Boned, ha estat marcat per les grans actuacions dels dos porters. Al descans encara no s'havia marcat cap gol gràcies a les aturades de Paco Sedano i Rafa.

A falta de 7 minuts pel final del partit, Franklin ha superat finalment la resistència de Paco Sedano marcant el primer gol dels locals. Just després, Aycardo ha marcat un gol que no ha pujat al marcador ja que els àrbitres han considerat que hi havia falta del Barça en atac.

Durant els darrers minuts el Barça ha jugat amb porter-jugador, però no ha aconseguit obrir la defensa de l'equip entrenat per Duda. De fet, Gréllo ha aprofitat els forats defensius per mancar el segon gol local en els darrers segons.