Barça
Esports 19/11/2013

El Barça Alusport busca la seva tercera Final Four consecutiva

El conjunt blaugrana disputarà els tres partits la Ronda Éllite de la UEFA Futsal Cup en només quatre dies amb l'objectiu d'assolir la final. El primer partit serà aquest dimecres contra el MKF Lokomotiv Kharkiv (17.30h)

Ara
2 min
Wilde i Gabriel celebren el primer gol

BarcelonaDesprés d'haver guanyat a l'Umacon Saragossa per 2-3 a la Lliga, el Barça Alusport ha aterrat a la República Txeca per afrontar la Ronda Éllite de la UEFA Futsal Cup. El conjunt blaugrana, que disputarà tres partits en quatre dies, està obligat a finalitzar primer del seu grup si vol assolir la Final Four que es disputarà a finals d'abril i a la ciutat d'un dels quatre aspirants.

D'aquesta manera, el Barça començarà l'aventura europea aquest dimecres contra el MKF Lokomotiv Kharkiv (17.30h). Només vint-i-sis hores després, es veurà les cares amb el City'US Targu Mures. I per últim, els culers s'hauran d'enfrontar dissabte (17h) contra l'Era-Pack Chrudim. En cas de classificar-se, disputarien la tercera final consecutiva.

Pel que fa als rivals, Marc Carmona ha assegurat que no té en ment la Final Four i que és important pensar en cadascun dels partits individualment. "De moment, només pensem en el partit de dimecres. El MKF Lokomotiv Kharkiv és un equip molt fort físicament que, amb aquest estil de deixar jugar que hi ha Europa, el fa ser més perillós. El City'US Targu Mures és l'etern campió romanès. És un equip que juga molt de cinc, independentment del resultat, i això sempre et crea certes dificultats. I l'Era-Pack Chrudim manté el bloc i la gran novetat és Daniel Ibáñez, l'entrenador. Però haurem d'esperar per veure si realment aquest serà el partit definitiu o no", ha dit el tècnic.

D'altra banda, l'entrenador ha recordat que tots els jugadors arriben amb moltes ganes a la cita continental per no haver pogut revalidar el títol la temporada passada. "L'any passat vam patir una gran decepció a les semifinals i per això ens fa encara més il·lusió tornar-hi a ser. Sabem com n'és de complicat participar-hi i viatgem plens d'il·lusió, motivació i ganes", ha reconegut.

Per la seva banda, Jordi Torras ha assegurat que cal anar amb prudència en aquesta primera ronda. "Per arribar a la Final Four s'ha de passar aquesta fase i l'experiència em diu que possiblement siguem els favorits, però que no és gens fàcil passar", ha dit el capità. Per últim, Fernandao ha assenyalat que jugar aquesta competició és un somni. "La Copa d'Europa és el somni de tots els jugadors. És la millor competició del món. Hem d'estar mentalitzats per afrontar totes les dificultats que ens trobarem", ha conclòs el brasiler.

stats