LIGA ADELANTE
Esports 14/03/2015

El Barça B, amb Munir i Sandro, no pot fallar contra el Racing

Jordi Vinyals parla de la primera de les "14 finals" per evitar el descens a la Segona B

Efe
2 min
Jordi Vinyals, en el primer entrenament amb el Barça B / FCB

BarcelonaEl Barça B rep la visita del Racing de Santander (18.15 hores), la primera de les catorze finals que els blaugrana hauran de disputar si volen salvar la categoria. Malgrat l'arribada de Jordi Vinyals a la banqueta en substitució d'Eusebio Sacristán, el filial blaugrana continua en caiguda lliure a la Lliga Adelante en sumar només tres victòries en els últims vint partits.

Amb el tècnic català, els resultats segueixen sent negatius: un empat, tres derrotes, cinc gols a favor i vuit en contra, els tres últims rebuts davant el Lugo (3-2), un duel que els catalans van deixar escapar en els últims minuts .Vinyals és conscient que el seu equip, penúltim a tres punts de la salvació, no té marge d'error, menys encara davant un rival directe en la classificació. "Són els tòpics del futbol, però és cert que ens queden catorze finals. La primera és aquest cap de setmana, sobretot perquè juguem a casa", va reconèixer el tècnic en la prèvia del partit.

Tindrà tota l'artilleria disponible Vinyals per sumar els seus tres primers punts des que va aterrar a la banqueta del filial. Tot i que durant la setmana s'han entrenat amb el primer equip, Munir el Haddadi i Sandro Ramírez estaran a punt per jugar amb el filial. No estaran, en canvi, els lesionats Godswill i Bagnack, aquest últim va patir un esquinç al turmell aquesta setmana.

Per la seva banda, el Racing de Santander ha viatjat a Barcelona amb l'objectiu de confirmar la recuperació que va mostrar la passada jornada, en un partit en què el conjunt càntabre recupera al porter Mario Fernández, però no podrà comptar amb el lesionat Fede San Emeterio . També torna a l'equip titular el porter Mario Fernández, un cop complert el seu partit de sanció. La parella d'atacants de el Racing la formaran Álvaro i Quique González.

Barça B: Ortolá; Diagne, Juste, Edgar Ié, Grimaldo; Samper, Gumbau, Halilovic; Adama, Munir i Sandro.

Racing: Mario Fernández; Borja San Emeterio, Orfila, Juanpe, Saúl; David Concha, Javi Soria, Granero, Iñaki; Álvaro i Quique.

Àrbitre: González Fuertes (Asturià).

Hora: 18.15 horas.

Estadi: Miniestadi

stats