BARÇA
Esports 05/06/2015

El darrer viatge de Xavi Hernández amb el Barça

Tota la directiva acompanya els jugadors a la final de Berlín

T.p.
1 min

BarcelonaEl Barça ha marxat cap a Berlín amb tots els jugadors del primer equip, així com aquells del filial que han jugat a la Champions. La directiva sencera ha acompanyat l'expedició, amb un munt de familiars. Tota la família de Xavi, Messi o Piqué han acompanyat els jugadors en un matí en que altres vols oficials del club, amb aficionats, ja han marxat. Les parelles de Ter Stegen, Rakitic, Sergi Roberto o Mascherano també són a un vol on els fills de Neymar i Messi han fet de les seves.

Xavi, en el seu darrer viatge de jugador blaugrana, ha estat acompanyat dels seus pares, germans i parella. Joaquím Hernández ha estat un dels protagonistes del vol, amb el pare del jugador terrasenc saludant aficionats. "És un vol especial, es fa estrany pensar que és el darrer amb en Xavi jugant al Barça" deia.

Directius o membres del club com Ariedo Braida o Carles Rexach, s'han deixat veure al costat de barcelonistes com l'exjugador de la secció de bàsquet Jordi Trias. La directiva del Barça viurà aquesta nit un sopar de gala de la UEFA al vell aeroport de Tempelhof, on el Barça celebraria la Champions en cas de guanyar.

stats