BARÇA
Esports 31/08/2015

L'assemblea general de socis compromissaris del Barça serà el cap de setmana del 24 i 25 d'octubre

La directiva ha organitzat les responsabilitats dels directius en relació amb els equips de futbol

Ara
2 min
Bartomeu, durant la campanya / ARA

BarcelonaJosep Maria Bartomeu ha presidit la sessió ordinària de la directiva a les oficines del club en què han tirat endavant diferents iniciatives amb les quals, de mica en mica, comença a posar en pràctica les propostes per al seu mandat. La directiva ha acordat celebrar l’assemblea general de socis compromissaris el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre, coincidint amb el partit de Lliga que es jugarà al Camp Nou davant l'Eibar.

A més, s'intentarà desenvolupar al màxim el departament de viatges del club, adscrit a l’àrea social, amb l’objectiu de fomentar els desplaçaments de socis i aficionats als partits de Lliga, Copa i Champions i de les seccions professionals. Segons el comunicat del club, "és un compromís adquirit amb el grup de socis Seguiment FCB durant la campanya electoral a la presidència del club". "En els propers dies, quan el projecte estigui completat, el club n’informarà públicament amb detall".

La directiva també ha acordat la renovació de dos acords comercials regionals: amb Cerveses Chang, de Tailàndia, per tres anys i per 11 països del mercat del sud-est asiàtic (Tailàndia, Indonèsia, Brunei, Malàisia, Singapur, Vietnam, Laos, Myanmar, Cambodja, Filipines i Timor Oriental); i amb el xampú Head and Shoulders, de la multinacional Protect and Gamble, per dos anys i per cinc països de la mateixa zona (Indonèsia, Malàisia, Singapur, Tailàndia i Vietnam).

Pel que fa a l'organigrama, s'ha acordat que Jordi Mestre, vice president esportiu, assumirà específicament la responsabilitat del futbol femení; Javier Bordas serà el directiu responsable del primer equip de futbol, Silvio Elías serà el directiu responsable del Barça B i dels juvenils, Xavier Vilajoana controlarà el futbol formatiu amateur i Joan Bladé serà el directiu responsable de les seccions de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins. A més, s’ha acordat la incorporació al patronat de la fundació, com a vicepresidents, de Jordi Cardoner, Ramon Pont, Dídac Lee i Maria Teixidor.

La junta també ha estat informada pels responsables executius de l’Espai Barça de la composició del jurat i del procés d’aprovació dels estudis finalistes dels concursos arquitectònics del nou Camp Nou i del nou Palau.

stats