BARÇA
Esports 14/09/2015

La directiva del Barça acorda posar en marxa un projecte d'ajuda als refugiats

Ara
1 min
01. Bartomeu i el seu equip de directius, amb Jordi Cardoner de número dos.  02. Joan Laporta i Éric Abidal, l’aposta esportiva del precandidat.

A més d'aprovar el nou pressupost i presentar nous càrrecs, la directiva del Barça ha acordat posar en marxa el projecte de desplaçaments de socis i penyistes amb el primer equip de futbol, un dels compromisos adquirits per l'actual junta directiva durant la campanya electoral a la presidència del club. Aviat es comunicaran les ofertes per als propers viatges.

D'altra banda, la junta ha aprovat posar en marxa un ampli projecte social d'ajuda als refugiats, del qual s'informarà els mitjans de comunicació en els propers dies.

Així mateix s'han designat les atribucions que corresponen a cadascun dels directius de l'àrea social: Pau Vilanova, penyes i Agrupació Barça Jugadors; Oriol Tomàs, comissió de joves; Maria Teixidor, infantil i gent gran; Emili Rousaud, vessant social i Espai Barça; i Joan Bladé i Josep Ramon Vidal-Abarca formaran part de l'àrea social al consell del Palau.

stats