Esports 12/03/2021

El Barça femení ja coneix el camí cap a la final de la Champions

Manchester City i PSG poden ser els rivals que les blaugranes hagin de superar per arribar a la final de Göteborg

2 min
Les jugadores del Barça Femení celebren el gol davant el Fortuna Hjorring

El Manchester City serà el rival del Barça als quarts de final de la Champions. L'equip de Lluís Cortés disputarà l'anada el 23-24 de març mentre que la tornada tindrà lloc el 31 de març o l'1 d'abril a Anglaterra. El Barça, tot i que actua com a local en l'eliminatòria, no rebrà l'equip britànic al Johan Cruyff. El govern espanyol no permet que els equips anglesos viatgin a territori estatal i s'haurà de trobar un estadi neutral per al partit que s'hauria de celebrar a l'estadi blaugrana. Això ja va passar en fases anteriors. L'Atlètic de Madrid - Chelsea es va haver de jugar a Monza, Itàlia. El fortí del Johan Cruyff no ajudarà l'equip blaugrana en aquest nou pas cap a la final de Göteborg.

"És la mesura que pot condicionar més l'eliminatòria. El fet d'haver de jugar un partit en un camp neutral i l'altre al seu camp fa que elles parteixin amb avantatge. Potser tindria més lògica jugar els dos partits en camp neutral. Són normes i situacions que nosaltres no podem canviar i ens hem de centrar en el que depèn de nosaltres", ha valorat el tècnic Lluís Cortés després de conèixer els emparellaments.

Emparellaments de quarts de final de la Champions femenina.

Les semifinals contra un equip francès

En el sorteig celebrat avui a Nyon també s'han decidit els emparellaments de semifinals. El Barça, en cas de superar el City, s'enfrontarà al guanyador de l'Sparta de Praga/PSG - Olympique de Lió. La tornada de l'eliminatòria entre el PSG i l'Sparta va haver d'ajornar-se per casos de covid i es disputarà el dimecres 17 de març a les 17.30 h. Veient el resultat de l'anada (5-0), tot apunta que el PSG s'enfrontarà a les seves compatriotes als quarts de final. Del duel de francesos en sortirà el rival del Barça a les semifinals.

Emparellaments de semifinals de la Champions femenina.

Amb la final del 16 de maig a Suècia com a objectiu, les blaugranes no s'enfrontaran a rivals assequibles. Després de superar les fases anteriors amb grans golejades (8-2 al PSV i 9-0 al Fortuna), ara les catalanes hauran de lluitar contra dos dels equips més forts d'aquesta temporada. "Crec que com a equip ens sentim fortes i estem preparades per jugar contra qualsevol. Anirem a guanyar els dos partits i sense renunciar al nostre estil", ha sentenciat Cortés. El camí no serà fàcil, però el bon futbol demostrat per l'equip de Cortés les fa ser el rival a batre.

stats