BARÇA
Esports 25/02/2013

El Barça va utilitzar 'Método 3' per controlar la vida nocturna de jugadors del club

Durant l'etapa de Rijkaard es va vigilar Eto'o, Ronaldinho i Deco, i Guardiola hauria demanat informacions sobre la vida de Gerard Piqué

Ara
1 min
Foto que Shakira ha penjat al seu Twitter, amb Gerard Piqué

BarcelonaL'agència de detectius Método 3 també va treballar amb el Barça, en ser contractada per fer diferents treballs del 2007 al 2010. La informació, publicada el 2010 per Interviú, ha estat recuperada per la web elconfidencial.com, que afegeix que Josep Guardiola va demanar vigilar Gerard Piqué. Anteriorment, ja s'havia seguit la vida nocturna de Ronaldinho, Eto'o i Deco, quan el tècnic era Rijkaard. En aquests casos la feina dels detectius va descobrir que la vida privada dels jugadors no era la ideal per un professional. En canvi, en el cas de Piqué els resultats van ser positius.

L'encàrrec el va fer el director de Seguretat i actual director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell. Segons "El Confidencial", Piqué va ser vigilat en diferents setmanes, especialment un cop va començar la seva relació amb Shaquira. Messi hauria estat vigilat durant el darrer any de Rijkaard, quan es va fer amic de Ronaldinho i el club patia per la influència del brasiler sobre el jove argentí.

stats