HOQUEI PATINS
Esports 17/12/2018

El Barça Lassa, campió de la Copa Intercontinental d'hoquei patins

Els blaugranes superen el Porto en la pròrroga (5-4) en una final molt disputada

BarcelonaEl Barça Lassa ha aconseguit, per sisena vegada en la seva història, la Copa Intercontinental d'hoquei patins després de derrotar a la final el Porto per 4-5, en un igualat partit disputat a San Juan (Argentina) que s'ha resolt en la pròrroga.

El Barça Lassa ha optat per mantenir una alta possessió de la pilota en el primer temps, esperant errors del contrari, mentre que el Porto ha creat més ocasions de perill gràcies al seu joc ràpid, abocat a l'atac, tot i que ha trigat a trobar resultats a la seva estratègia.

Ha estat el Barça el que ha estrenat el marcador, gràcies a una pena màxima que ha executat bé Sergi Panadero a la primera falta del partit, però a partir d'aquí l'equip de Castro ha semblat adormir-se i, encara que ha seguit aguantant el ritme, el Porto ha capgirat al marcador amb dianes de Reinaldo i Alves.

Amb el Porto en els seus millors moments, el Barça ha tingut en una jugada de Pablo Álvarez, un dels dos argentins que militen al Barça –al costat de Matías Pascual– les portes de l'empat, amb el qual s'ha arribat a la mitja part.

Després del descans no ha canviat el guió, amb dos gols d'Alves, un d'ells espectacular aixecant la pilota per sobre del porter, i dos d'Álvarez i Joao, signant de nou una igualada que ha portat el partit a la pròrroga, en la qual, gairebé al límit de la tanda de penals, Álvarez ha marcat el gol de la victòria.