Esports 24/03/2018

El Barça Lassa mana en el derbi de rugbi contra la Santboiana (16-10)

Primer triomf des de l'ascens a la Divisió d'Honor dels blaugranes

El Barça Lassa mana al derbi de rugbi contra la Santboiana (16-10)

BarcelonaEl Barça de rugbi s'ha endut el derbi català contra la Santboiana (16-10), de manera que s'acosta a la sisena posició i somia en jugar un 'play-off' pel títol que també és l'objectiu del club del Baix Llobregat. Aquest és el primer triomf del Barça al derbi des que va pujar a Primera, el 2015.

Javier de Orbaneja, amb transformació d'Albert Millán, ha situat el 0-7 en un bon inici visitant. De fet, el Barça tot just portava tres punts al descans, amb un xut transformat per Güemes. A la segona part el partit s'ha animat amb el primer assaig local, de Velarde (10-7), i la resposta de la Santboiana, un assaig no transformat d'Oriol Pujol (10-12). Als últims minuts, dos 'drops' de Bautista Güemes han donat el triomf a un Barça que ha defensat just sobre la línia els últims atacs d'una Santboiana que ha quedat a pocs centímetres de la marca que els hauria donat el triomf (16-10).