Esports 23/11/2017

El Barça Lassa s'endú la victòria davant d'un bon Ekonomac (2-3)

Els d'Andreu Plaza remunten el gol inicial de l'equip serbi

Guillem Barrera
Els jugadors del Barça celebrant un dels gols en la victòria davant l'Ekonomac serbi

BarcelonaEl Barça ha derrotat l'Ekonomac per 2 a 3 en un partit molt intens amb moltes ocasions per als dos equips. El conjunt serbi no li ha posat les coses gens fàcils a un Barça que ha hagut de remuntar un gol inicial de Simi Saiotti i que ha vist com li empataven el partit a vuit minuts per al final.

Els d'Andreu Plaza han demostrat que també saben jugar sota pressió i amb el marcador en contra. Molt aviat ha arribat el primer gol dels serbis, en el qual Simi Saiotti ha aprofitat una inoportuna relliscada de Leo Santana per batre Paco Sedano quan només s'havien jugat 25 segons de partit. El gol ha donat confiança als jugadors de l'Ekonomac, que han sigut superiors en els primers minuts de partit amb constants arribades a la porteria blaugrana.

A la sortida d'un córner, Ferrao empatava el partit, rematant sol al segon pal. El jugador brasiler ha sigut l'home més destacat del Barça a la primera meitat amb dos pals, que han impedit que els blaugranes marxessin al descans guanyant.

El segon gol per als d'Andreu Plaza ha sigut obra d'Adolfo, que ha aprofitat que els serbis jugaven amb porter-jugador, amb una assistència de Paco Sedano des de la porteria. Però cinc minuts més tard l'Ekonomac empatava el partit amb un xut llunyà de Thales que ha superat Sedano per sota les cames.

A cinc minuts per al final Dyego ha recuperat una pilota al mig del camp i després d'una bona paret amb Ferrao ha assistit Joselito, perquè amb un xut creuat posés el definitiu 2 a 3 al marcador, que dona la segona victòria al Barça a la Ronda Elit de la Champions League.