LIGA ENDESA
Esports 16/05/2015

El Barça es juga la segona plaça contra l'Unicaja

Marcelinho Huertas jugarà el seu partit 400 contra l'equip de Joan Plaza

Efe
2 min
Marcelinho Huertas / ACB PHOTO

BarcelonaEl Barça es juga al Martín Carpena (12.30 h / Esport3) la possibilitat d'assolir la segona plaça del Campionat en el cas que sigui capaç de guanyar l'Unicaja, un objectiu impensable tal com s'ha desenvolupat la temporada per a l'equip de Xavi Pascual.

Els barcelonistes, que han estat molt erràtics durant tota la temporada i han anat a remolc en la competició, tenen ara una bona oportunitat, perquè han guanyat els últims quatre partits disputats, mentre que els andalusos han encaixat quatre derrotes d'una tacada. Per aquest motiu, el balanç de l'equip de Joan Plaza està en 24-8 i el del Barça 23-9. Si els blaugranes guanyen, els dos equips quedarien empatats a victòries, però estarien per davant en haver guanyat els dos enfrontaments directes. Tot es ratificaria en l'última jornada.

El partit serà especial per a Marcelinho Huertas, Tibor Pleiss i Juan Carlos Navarro. El de demà serà el partit 400 del brasiler en la competició. El base va debutar a la Lliga ACB la temporada 2004-05 amb el FIATC Joventut, després va jugar a Bilbao i a la Lega amb el Fortitudo Bolonya.

En la temporada 2009-10 va tornar a la Lliga espanyola amb el Baskonia, allà va estar dos anys, va aconseguir el títol de Lliga, i després va signar pel Barça on compleix la quarta temporada.

L'alemany Tibor Pleiss jugarà el seu partit cent a la Lliga Endesa. Va arribar al Barça procedent del Baskonia, on va ser el segon jugador més valorat del Campionat, però aquest any al Barça no ha comptat amb tants minuts i els seus números s'han ressentit bastant.

Juan Carlos Navarro tindrà l'oportunitat demà d'entrar en el 'top 10' dels jugadors amb més partits disputats a la Lliga. Disputarà el seu partit 602 i superarà José Manuel Antúnez.

Navarro és, juntament amb Felipe Reyes, l'únic jugador en actiu d'aquesta classificació de jugadors amb més partits disputats a la Lliga Endesa. El líder absolut és Rafa Jofresa (756 partits).

En els precedents del partit, els dos equips s'han enfrontat en 90 partits, amb un balanç 66-24 per als blaugranes.

stats