FUTBOL SALA
Esports 13/02/2015

El Barça rep ElPozo en el partit estrella de la jornada de la LNFS de futbol sala

Aicardo torna a la convocatòria i encara no debutarà el nou fitxatge Miguel Mendiola

Ara
1 min
Marc Carmona, entrenador del Barça de futbol sala / GERMÁN PARGA / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça de futbol sala rep ElPozo Múrcia en un partit clau en la lluita pel liderat (13h / Teledeporte). L'equip de Marc Carmona va perdre el liderat la darrera jornada en ser superat per l'Inter Movistar, equip que va imposar-se precisament als murcians, tercers classificats. Tant el Barça com ElPozo han quedat eliminats a les semifinals de la Copa del Rei i necessiten un triomf després de dues ensopegades consecutives.

Aicardo torna a l’equip després d’haver-se perdut els dos últims partits de Lliga i la tornada de les semifinals de la Copa del Rei. El tècnic del Barça, Marc Carmona, ha convocat Aicardo, Ari Santos, Gabriel, Dyego, Lin, Sergio Lozano, Bateria, Saad, Wilde, Miñano, Rafa Usín i Paco Sedano per rebre ElPozo. No entra a la convocatòria el darrer fitxatge, Miguel Mendiola, presentat aquest divendres.

“Hem de guanyar sí o sí, més enllà de si juguem bé o no. Les tres derrotes contra l’Inter ens han fet mal. És important, necessari per al grup. Hem de defensar millor, corregir errors, i són tres punts que t’ajuden a seguir entre els primers. Però la gran sensació és que s’ha de guanyar” afirma Marc Carmona. El tècnic català creu que “possiblement qui guanyi aquest partit deixarà tocat l’altre. Tant ElPozo com nosaltres estem en una situació semblant, és un partit mentalment difícil per als dos i haurem de fer tot el possible per aconseguir els tres punts”.

stats