Esports 20/01/2019

El Barça de rugbi arriba a la final de Copa 34 anys després

Ha derrotat l'Hernani i jugarà contra l'Alcobendas

El Barça de rugbi ha derrotat l'Hernani

BarcelonaLa secció de rugbi del Barça tornarà a jugar la final de Copa del Rei 34 anys després. El conjunt blaugrana va derrotar l’Hernani a domicili per 10 a 22, en una semifinal disputada a partit únic. El seu rival serà l’Alcobendas, que, també diumenge, derrotava El Salvador per 18 a 9. Els finalistes es disputaran el títol el 28 d’abril al camp d’El Central de la Universidad Complutense de Madrid.

En un partit marcat per l’estratègia, i amb la pluja que apareixia i desapareixia cada cinc minuts, el Barça marxava al descans amb un avantatge mínim de tres punts (3-6) gràcies a l’efectivitat de Guemes en els xuts a pals. Tot i que l’Hernani es posava al capdavant del marcador a la represa, els xuts de Guemes i un assaig d’Ubaldo donaven el triomf i la classificació a l’equip de Sergi Guerrero.

El Barça, que està fent la millor temporada dels últims anys -cinquè a la Divisió d’Honor, en posició de play-off -, aspira a una Copa que no aixeca des del 1985, quan es va imposar a la final al CDU Valladolid. De fet, aquell va ser l’últim títol estatal de la secció blaugrana.