Rugbi
Esports 24/05/2014

Barça i Sant Cugat es juguen una plaça a la Divisió d'Honor de rugbi

Els dos equips catalans disputen la final del 'play-off' d'ascens aquest diumenge al migdia al camp barceloní de la Foixarda (12.30 h)

Martí Molina
1 min

BarcelonaBarça o Sant Cugat seran aquest diumenge nou equip de la Divisió d'Honor de rugbi. Els dos equips catalans disputen la final del 'play-off' d'ascens al camp barceloní de la Foixarda (12.30 h), després d'acabar primers els respectius grups de la fase d'ascens.

Blaugranes i santcugatencs es juguen en 80 minuts una plaça a la màxima categoria estatal, en un enfrontament que es preveu igualat si es tenen en compte els precedents entre tots dos clubs aquesta temporada (estaven enquadrats al grup 'Est' de la Divisió d'Honor B).

El Barça va acabar la fase regular en primera posició i també va vèncer els dos partits contra el Sant Cugat. Si bé el primer d'ells, disputat a domicili, el va vèncer per tan sols dos punts. El partit, doncs, es preveu igualat.

El vencedor pujarà directament i acompanyarà la Santboiana a la màxima categoria. El perdedor, en canvi, tindrà una segona oportunitat jugant la repesca contra l'Universitat de Vigo, penúltim classificat a la Divisió d'Honor, aquesta temporada.

stats