BARÇA
Esports 16/03/2015

Tata Martino: "Les rotacions són boniques però es trenquen el dia dels partits importants"

El seleccionador argentí admet que va cometre errades quan va ser al Barça

Efe
1 min
Tata Martino: “Em va sorprendre ser tan poc conegut a Barcelona”

BarcelonaL'entrenador de la selecció argentina, Gerardo "Tata" Martino, ha defensat avui l'autocrítica que va realitzar després del seu pas pel Barça i ha reconegut les dificultats que va afrontar per fer rotacions amb els jugadors de la plantilla blaugrana en una entrevista al portal Fifa.com.

Martino ha dit que el vestidor del Barça i el de la selecció argentina "són semblants pel que fa a les qualitats dels futbolistes, però varien les condicions", ja que al club català "es competeix en intervals curts i el tècnic acaba descobrint-se ràpid davant el planter. Es fan rotacions per intentar què tots se sentin còmodes i motivats, però això es trenca abans del primer partit important: aquí el jugador diu 'la realitat és aquesta, la rotació és bonica però en els partits crucials, l'equip serà aquest'".

En ser consultat sobre l'autocrítica que va realitzar a en abandonar el Barça després de la temporada 2013-2014, ha dit que cal ser "autocrític en tot" i que, si troba errors, no està disposat a disfressar-los. "En el cas del Barça la diferència és que ho comento públicament. Altres potser fan el mateix, però prefereixen callar la boca", ha afegit.

stats