HOQUEI PATINS
Esports 22/11/2014

Barça i Vic posen un peu als quarts de final de la Lliga Europea

El Moritz Vendrell es queda a les portes de sorprendre el Porto deixant escapar un 7-3 a favor, mentre que Voltregà i Manlleu encarrilen les seves eliminatòries a la Copa d'Europa femenina

Jordi Graell
2 min
Pablo Álvarez, abans de xutar un penal a la pista del Bassano

BarcelonaEl Barça i el Vic han posat un peu als quarts de final de la Lliga Europea després dels seus respectius triomfs a la tercera jornada de la fase de grups. Els homes de Ricard Muñoz s'han imposat per 3-6 a Bassano i lideren el grup A amb set punts, els mateixos que el Benfica, que ha golejat per 5-9 a la pista del Quévert. Més ajustada ha estat la victòria del Vic, que ha superat per 3-2 un Valongo que ha errat una falta directa a cinc segons pel final que hagués suposat l'empat. D'aquesta manera, els homes de Ferran Pujalte lideren el grup B amb set punts, igual que el Breganze, que també ha hagut de suar fins a l'últim minut per guanyat per 5-6 a Ginebra.

Al grup C, el Forte dei Marmi s'escapa amb nou punts després de guanyar per 7-8 a la pista del Liceo, que segueix ocupant de manera còmoda la segona posició en veure's beneficiat per l'empat 8-8 entre el Herringen i el Juventude de Viana. Finalment, al grup D el Moritz Vendrell, tot i plantar cara al Porto -líder amb nou punts-, ha acabat cedint per 7-9 malgrat guanyar per 7-3 a deu minuts pel final. Tot i així, els vendrellencs encara mantenen intactes les seves opcions gràcies a la derrota del Valdagno per 6-4 a la pista del La Vendéenne que deixa un triple empat a tres punts entre aquests dos conjunts i el Vendrell.

Victòries catalanes a la Copa d'Europa femenina i sorpreses a l'OK Lliga

A la Copa d'Europa femenina, tant Voltregà com Manlleu ho tenen tot de cara per passar als quarts de final. Mentre que el Voltregà s'ha passejat a la pista de l'Uttigen guanyant per 1-10, el Manlleu ha superat per 5-2 el Gijón Solimar. D'altra banda, a l'OK Lliga s'ha disputat el gruix de la desena jornada amb la primera victòria del MIS Ibèrica Mataró com a resultat més destacat.

Els mataronins s'han desfet per 6-4 del Manlleu i ja veuen la permanència a cinc punts. També ha estat sorprenent la victòria per 3-5 del Tordera a la pista del Noia Freixenet, així com la golejada del Vilafranca Capital del Vi per 4-8 a la pista del Cafè Crem Calafell Tot l'Any amb cinc gols de Roger Rocasalbas, que tornava després de la seva lesió. En el partit que tancava la jornada d'aquest dissabte, el Reus ha guanyat per 3-2 contra el Monbus Igualada i recupera la quarta posició de l'OK Lliga. Dimarts es completarà la jornada amb el Vic- ICG Software Lleida.

stats