HOQUEI PATINS
Esports 01/11/2014

Barça, Vic i Moritz Vendrell volen començar a sumar fora de la Lliga Europea

A la CERS, Reus i Monbus Igualada afronten tornades de tràmit per ser a vuitens, mentre que el Noia i Cafè Cream Calafell han de remuntar un gol

Jordi Graell
2 min
El Barça s'ha topat amb un Benfica molt sòlid

BarcelonaAquest dissabte es disputa la segona jornada de la Lliga Europa d'hoquei patins amb l'objectiu per part dels equips catalans de començar a sumar a domicili, ja que tant Barça, Vic i Moritz Vendrell juguen fora després d'aconseguir els primers punts com a locals a la primera jornada. Els homes de Ricard Muñoz, després de cedir un empat en el seu debut amb el Benfica, visita el Quévert amb obligació de guanyar a una pista on l'any passat ja hi va perdre el Vendrell.

El conjunt del Baix Penedès, per la seva banda, juga a Valdagno, una pista que també va visitar la temporada passada amb més bon rècord, ja que l'equip entrenat aleshores per Guillem Cabestany s'hi va guanyar l'accés a la primera 'final four' de la seva història amb una remuntada espectacular. Precisament Cabestany seurà a la banqueta del rival del Vic, el Breganze, en un enfrontament entre dos equips que van aconseguir els tres punts a la primera jornada. A més, els locals també compten amb un altre català, l'exjugador del Reus Jordi Adroher.

Reus i Igualada ja tenen peu i mig a vuitens de la CERS; Noia i Calafell han de remuntar

Pel que fa a la Copa de la CERS, es juguen les tornades de la fase prèvia amb dos equips catalans que ho tenen pràcticament fet i dos que han de remuntar per ser a vuitens. Entre els primers hi trobem el Reus, que visita la pista del Villach amb un escandalós 17-1 a favor, i el Monbus Igualada, que juga a Turquel amb un 6-0 a favor. En canvi, el Noia Freixenet haurà de capgirar contra el Barcelos el 2-1 de l'anada amb el factor pista a favor, mentre que el Cafè Crem Calafell Tot l'Any tindrà la difícil missió d'aixecar un 2-3 a la pista d'un dels favorits per endur-se la competició, l'Sporting de Lisboa.

Lleida-Manlleu, partit pendent de la segona jornada de l'OK lliga

Finalment, aquest diumenge a l'OK lliga es recuperarà un partit pendent de la segona jornada entre l'ICG Software Lleida i el Manelleu. Un matx que enfrontarà dos equips de la zona baixa de la classificació i que en el seu dis es va haver d'ajornar per la inundació del pavelló Onze de Setembre a causa dels forts aiguats caiguts a la capital de la Terra Ferma.

stats