BARÇA
Esports Barça 12/09/2013

Adriano: "Renunciar a la filosofia del Barça és impossible"

El brasiler considera que la posició de central està "ben coberta"

Ara
2 min

BarcelonaAdriano ha estat contundent quan se li ha preguntat sobre l'essència del joc del Barça. "L'entrenador potser ens demana joc més directe, quan robem la pilota jugar més directes i no tant de posició. Renunciar a la filosofia del Barça és impossible, el 'mister' no ha vingut ha canviar res, sinó recuperar coses, vol la frescor, guspira", ha expressat.

Adriano ha explicat que els internacionals que van arribar ahir dels seus compromisos de seleccions han arribat bé i estaran a disposició de Gerardo Martino per al partit de dissabte contra el Sevilla. Un d'aquests jugadors és Neymar, un futbolista acostumat al joc dur dels rivals. "Al Brasil ja li donaven moltes puntades de peu, hi està acostumat, ell el que té de bo és que no entra en cap conflicte", ha dit Adriano.

El brasiler ha detallat també que el tècnic confia en ell com a central. "Martino m'ha preguntat sobre diferents posicions. He fet alguns entrenaments de central, he parlat amb ell, m'ha donat confiança i si em toca jugar de central, lateral o extrem, estarà bé", ha explicat. En aquest sentit, Adriano té clar que el Barça té prou jugadors a l'eix defensiu. "Es parla molt dels centrals, però tenim molt ben coberta aquesta posició".

Adriano ha explicat que està fent treballs específics de potència per evitar lesions i poder aguantar els 90 minuts. Un pla que es va fixar la temporada passada.

"La Lliga segueix sent la millor. Cada club sap el que es pot gastar, no m'hi puc posar si ho val o no: Bale és un gran futbolista, ho hem vist a la Premier i ara ho veurem al Reial Madrid", ha explicat sobre els 100 milions que ha costat Gareth Bale.

Més enllà del futbol, a Adriano se li ha preguntat sobre el que va passar ahir dimecres a Catalunya. "Esclar que sí. Respecto el que va passar ahir. Estic assabentat del tema, però no vull opinar, respecto el que va passar ahir, al Brasil també va passar durant la Confederacions, la gent va sortir al carrer. Jo no vull parlar de política, però espero que s'arribi a un acord", ha dit Adriano sobre la Via Catalana que va creuar ahir tot Catalunya, amb més d'un milió i mig de persones.

stats