Barça

Jordi Moix: "Ja sabíem que les decisions d'aquells 8 dies del 2003 comptarien per al nostre mandat"

El directiu del Barça ha dit a RAC1 que l'acció de responsabilitat és important que es jutgi perquè els futurs directius siguin més responsables amb les decisions que prenguin amb els diners dels socis

El directiu de l'àrea patrimonial del Barça, Jordi Moix, que va formar part de la junta directiva del 2003 al costat de Sandro Rosell i Joan Laporta, ha explicat a RAC1 que ell sí que sabia que els 8 dies famosos del 2003 comptarien com una temporada sencera.

"Quan vam entrar, ja sabíem que aquells 8 dies, i les decisions que prenguéssim, serien de la nostra gestió. Els 60 milions de la minusvaloració dels jugadors sabíem que els havíem de comptar com a pèrdues nostres", ha dit, i ha fet la comparació amb el cas d'Ibrahimovic el 2010: "Quan vam entrar el 2010 sabíem que les pèrdues d'Ibra serien nostres".

Moix ha assegurat que ell ja va avisar que els 8 dies del 2003 comptarien per un any, segons els Estatuts.

Preguntat sobre les paraules de Sandro Rosell, respecte a allò de "no volem que paguin justos per pecadors", Moix ha dit: "Som gent pacífica i sempre busquem la concòrdia". Tot i això, no ha aplicat la mateixa mesura amb l'acció de responsabilitat: "Sembla que l'acció sigui una qüestió personal, però volem que aquest cas es jutgi i així qui en sortirà beneficiat serà el club i els socis".

Per Jordi Moix, és important que amb aquest judici quedi clar que "ser directiu del Barça és un privilegi, però també una responsabilitat", i que si un directiu sap que si pren una decisió equivocada ha de respondre amb el seu patrimoni, "s'ho pensarà dues vegades abans de prendre-la".