COPA CATALUNYA
Esports Barça 30/05/2013

Roura, sobre els joves del filial: "Han estat a molt bon nivell, a final de temporada decidirem el seu futur"

El segon entrenador del Barça diu que Deulofeu "és un jugador especial" i que quan acabi la temporada decidiran quina és la millor opció per a ell

Ara
1 min

BarcelonaEl segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha estat l'encarregat de parlar davant els mitjans de comunicació després que el Barça s'hagi proclamat campió de la Copa Catalunya. Roura ha parlat sobre l'actuació dels joves del filial. "Han estat a un molt bon nivell. En general, l'equip ha competit molt bé, sobretot després de la temporada que portem. Però aquest partit era especial, i aventurar el futur d'aquests jugadors és aventurar massa. A final de temporada decidirem el seu futur", ha comentat Roura.

Preguntat per Gerard Deulofeu, Roura ha dit: "El Gerard és molt jove. El futur el decidirem entre tots quan acabi la temporada. És un jugador especial, diferent, i veurem quina és la millor opció per a ell".

Preguntat sobre el Camp d'Esports –11.620 espectadors s'hi han aplegat–, Roura ha dit: "El camp tenia un aspecte extraordinari, amb un gran ambient. Ha estat un bon partit, la gent ha gaudit i tant de bo aquest camp s'omplís sempre".

stats