Barça
Esports Barça 05/02/2012

Sergio Busquets tan sols té un trau al genoll

El migcampista del Barça ha entrat al camp en el lloc de Dos Santos al minut 75, però set minuts després ha patit la trepitjada involuntària de Carlos Martínez i ha hagut de ser substituït

Ara
1 min
Sergio Busquets, estès a terra.

BarcelonaLa lesió de Busquets no serà tan greu com, en un primer moment, ha semblat. Sergio Busquets s'ha retirat lesionat del partit contra la Reial Societat per una ferida inciso-contusa un pèl més avall del genoll, només set minuts després d'haver entrat al camp. El trau, tot i ser gran i profund, no l'hi ha d'impedir estar a disposició de Guardiola dimecres. I és que els metges del Barça l'han cosit al vestidor i han informat que no té cap afectació a l'os.

El migcampista del Barça, que ha entrat en substitució de Dos Santos al minut 75 de partit, ha vist com Carlos Martínez, en la disputa d'una pilota, li ha trepitjat la cama i li ha fet una ferida que l'ha obligat a retirar-se al minut 82. Busquets no ha pogut continuar i ha necessitat assistència mèdica.

Al vestidor, els metges li han cosit el tall que, després de la primera exploració descarta cap afectació a l'os. La reacció dels seus companys, amb cares d'angúnia, ha alertat de la possible gravetat de l'acció, però finalment no serà tan greu.

stats