Barça
Esports Barça 27/04/2013

Últim Athletic-Barça a San Mamés amb suplents i la Lliga a l'abast

Després de la visita fa dues setmanes del Reial Madrid, 'La Catedral' acomiadarà en aquesta ocasió a l'altre gegant de la Lliga

Efe
2 min
Leo Messi superant Gorka Iraizoz

BarcelonaEl Barça i l'Athletic Club jugaran aquest dissabte (18h, GolT/Canal+Liga) el seu últim partit a San Mamés, on els blaugranes podrien cantar victòria a la Lliga, a l'espera del derbi entre Atlètic i Reial Madrid, que començarà dues hores més tard.

Per al partit contra l'Athletic Club, el Barça tornarà a utilitzar el fons d'armari, ja que dimarts al Camp Nou disputarà el segon acte contra el Bayern de Munic, a la recerca d'un impossible: remuntar el 4-0 de l'anada.

D'aquesta forma, Messi tornarà a descansar per trobar el seu millor to contra el Bayern i tampoc no s'espera que Piqué, Xavi o Iniesta participin en el xoc. Així, igual que contra el Saragossa i el Llevant, la responsabilitat de treure el partit endavant tornarà a recaure sobre els pocs habituals, els quals en les dues cites anteriors van donar el do de pit amb molta eficàcia.

Després de la visita fa dues setmanes del Reial Madrid, 'La Catedral' acomiadarà en aquesta ocasió a l'altre gegant de la Lliga.

A vuit punts de la zona de descens, l'Athletic intentarà ratificar la progressió apuntada en les últimes jornades, especialment diumenge passat a Riazor.

La més que probable baixa d'Ander Iturraspe, pel qui el club esgota els seus recursos perquè li sigui retirada la segona targeta que va significar la seva expulsió davant el Deportivo, és el principal maldecap de Marcelo Bielsa per conformar l'alineació. Carlos Gurpegui seria el substitut d'Iturraspe en el lloc de volant de contenció dins d'un onze al qual tornaria Mikel San José per jugar com a central al costat de Borja Ekiza i en el qual l'altre dubte resideix a saber si el tècnic argentí comptarà amb Fernando Llorente o Aritz Aduriz per ocupar el lloc de '9'.

stats