BARÇA - MADRID

Valverde: "Si hi hagués hagut el VAR, encara ara estaríem jugant"

El tècnic del Barça bromeja sobre el sistema de videoarbitratge que s'implantarà a la Lliga

Després de l'empat (2-2) contra el Reial Madrid, el primer que va fer Ernesto Valverde en roda de premsa va ser bromejar sobre l’etiqueta que s’havia donat aquests dies al clàssic deixant anar un "partit descafeïnat” irònic durant la primera pregunta. Passat aquest moment anecdòtic, va valorar el duel: “Al segon temps, amb un jugador menys, ens hem hagut d’ajuntar molt, però sense renunciar a l’atac. Hem fet mal al Madrid a l’espai".

El tècnic també va lloar el gran esforç "davant un Madrid amb superioritat". Respecte a l’àrbitre, el canari Hernández Hernández, va dir: "S’han de tornar a veure les jugades per televisió per saber a qui ha perjudicat més”. I, bromejant, va dir: "Afortunadament no tenim el VAR, si no encara estaríem jugant". Respecte a l’expulsió de Sergi Roberto, es va mostrar molest i es va limitar a dir que no l'havia vist per televisió i que només havia pogut parlar un moment amb el jugador.

El Txingurri també va valorar que les pèrdues de pilota contra el Madrid "penalitzen més”. El tècnic no creu que la temporada s’hagi acabat: "Ens queden tres partits i acabar la Lliga invictes és un al·licient molt important i complicat". Per últim, va explicar que el passadís que l''staff' va fer als futbolistes després del partit havia sigut totalment improvisat per Gerard Piqué: "És un homenatge que els jugadors es mereixen".

Més continguts de