Barça
Esports Barça 09/05/2016

El Barça repetirà la pretemporada del triplet a Saint George's Park

El club blaugrana farà una estada del 25 al 30 de juliol al complex esportiu de la Federació Anglesa, com va fer en el primer estiu de Luis Enrique

N.a.
1 min
El complex esportiu de Saint George's Park, a Anglaterra

BarcelonaEl complex esportiu de Saint George's Park, al centre d’Anglaterra, tornarà a acollir l’estada de pretemporada del Barça, repetint l’experiència de la temporada 2014/2015, la primera de Luis Enrique a la banqueta blaugrana i que va acabar amb el triplet a les vitrines. L'estada serà entre els dies 25 i 30 de juliol i després l’expedició es desplaçarà a Dublín (Irlanda), on el dia 30 de juliol jugarà el primer partit amistós de la pretemporada, davant el Celtic de Glasgow, en el marc de la International Champions Cup. L'ARA ja va anunciar aquesta cita fa algunes setmanes.

A més del partit de Dublín del dia 30, el Barça també té confirmats dos amistosos de preparació més: un contra l'actual campió de la Premier i equip de moda, el Leicester, al Friends Arena d’Estocolm (Suècia) el 3 d’agost, i un altre contra el Liverpool (finalista de l'Europa League), el 6 d’agost, en un estadi per confirmar.

També està pendent de concretar-se la data del Trofeu Joan Gamper, que un any més serà la presentació oficial de l’equip per a la temporada 2016/17. El Barça està pendent que la Reial Federació Espanyola de Futbol confirmi la proposta de calendari feta per la Lliga per obrir el campionat el dia 21 d'agost.

stats