BARÇA
Esports  /  Barça 11/07/2016

El Barça signa l'acord de conformitat pel cas Neymar

L'acord suposa la no acusació de Sandro Rosell i de Josep Maria Bartomeu i la condemna del club al pagament d’una multa de 5,5 milions d’euros

Ara
1 min
Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu seran jutjats en el cas que estudia un possible frau en el fitxatge de Neymar.

BarcelonaEl Barça ha informat aquest matí a través d'un comunicat que ja s'ha signat l’escrit de conclusions i conformitat en el procediment obert en relació amb la contractació de Neymar. L'acord suposa la no acusació de Sandro Rosell i de Josep Maria Bartomeu i la condemna del club al pagament d’una multa de 5,5 milions d’euros.

El pacte, fructificat a la seu de l’Audiència Provincial de Barcelona, ha estat subscrit conjuntament pels advocats de l'entitat juntament amb el Ministeri Fiscal i l’Advocacia de l’Estat i quedarà homologat en la sentència que dictarà properament l’Audiència Provincial de Barcelona. A més, servirà per tancar el procediment instat arran de la denúncia formulada pel soci del Club Jordi Casas, davant l’Audiència Nacional, al desembre de l’any 2013.

D'altre banda, el club també informa que la certificació de l’acord de conformitat i els informes jurídics que van servir a la Junta Directiva per prendre les seves decisions sobre l’acord estaran a disposició de tots els socis a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), a partir d'aquest dimarts.

stats