Futbol
Esports Barça 21/07/2016

El Barça ven Halilovic a l'Hamburg per 5 milions

El Barça es reservarà una opció de recompra durant els dos primers anys

Martí Molina
1 min
Halilovoic deixerà el Barça després de jugar la temporada passada cedit a l'Sporting de Gijón

BarcelonaJa és oficial. Alen Halilovic deixa el Barça i fitxa per l'Hamburg. El migcampista croat marxa a canvi de 5 milions d'euros i el conjunt blaugrana es reserva una opció de recompra pels dos propers anys.

D'aquesta manera, si el Barça vol recomprar el jugador haurà de pagar 10 milions d'euros, els dos primers anys. A partir d'aquí, el club català es reserva el dret de tempteig de cara a qualsevol traspàs sempre que Halilovic estigui vinculat a l'Hamburg.

El jugador, de 20 anys, tenia permís del club per no presentar-se a la ciutat esportiva el passat dimarts en l'inici de la pretemporada ja que estava acabant de concretar el seu fitxatge per al conjunt alemany.

Halilovic va aterrar al Barça quan en tenia 18 anys per jugar un primer any al Barça B, de formació. El curs passat, quan passava a tenir fitxa del primer equip, Luis Enrique va decidir que no comptava amb ell i el migcampista va anar cedit a l'Sporting de Gijón. Després d'un any a l'equip que entrena Abelardo Fernández, en què no ha complert les expectatives, el Barça ha decidit vendre'l.

Halilovic, que no va participar a l'Eurocopa de França amb la seva selecció, firmarà un contracte per quatre temporades i formarà part del nou projecte d'un dels equips històrics de la 'Bundesliga'.

stats