Futbol
Esports Barça 08/05/2022

L'afició del Sabadell denuncia el tracte rebut al camp del Barça B

Es va negar l'accés a aficionats amb samarretes de l'equip visitant malgrat tenir entrada

ARA
2 min
Aficionats del Sabadell, al camp del Barça B

BarcelonaEl partit de la Primera RFEF entre el Barça B i el Sabadell d'aquest dissabte va acabar marcat per la polèmica, ja que desenes d'aficionats de l'equip vallesà han denunciat el tracte rebut a les portes de l'estadi Johan Cruyff. La gran afluència de seguidors del Sabadell, que van esgotar les més de 1.300 entrades que el Barça cedia al club visitant, va provocar que molts compressin entrades a les altres zones de l'estadi. A les portes, però, els encarregats de la seguretat no deixaven entrar qui portés una samarreta o una bufanda del Sabadell.

Un cop el Sabadell va esgotar les 1.300 entrades que tenia, el Barça va comunicar a l'entitat vallesana divendres que els seguidors amb la indumentària del club arlequinat que entressin a les altres zones de l'estadi serien reubicats un cop a dins amb la resta d'afició vallesana per separar les aficions. El Sabadell així ho va publicar a les xarxes socials, però en arribar a l'estadi, molts aficionats es van trobar que en lloc de ser traslladats a la zona de l'afició visitant se'ls negava l'entrada. Alguns van acabar entrant sense samarreta, posant-se la roba d'amics o girant-se la samarreta cap endins per amagar l'escut. A les xarxes socials aficionats del Sabadell han denunciat que en alguns casos es negava l'entrada a nens de menys de 10 anys. Altres van anar a un supermercat proper per comprar samarretes. El documentalista Fèlix Colomer ha penjat un vídeo on es veu que no deixen entrar nens i un aficionat malgrat que porta un xandall d'un tercer club, l'Osca.

Malgrat que l'estadi no es va omplir, el Barça va tancar la venda d'entrades poc abans de l'inici del partit, cosa que també va provocar que alguns aficionats del Barça no poguessin entrar a veure el partit. L'afició arlequinada també va queixar-se que, malgrat que se sabia que vindrien molts aficionats, només hi havia una porta oberta a la seva zona una hora abans del partit. El Sabadell va guanyar el partit per 0-2 davant de 3.300 aficionats, més de 2.000 dels quals sabadellencs.

stats