Laporta ascendeix Elena Fort, que serà la nova portaveu

La junta tindrà cinc vicepresidents, després dels nomenaments d'Antonio Escudero a l'àrea social i de Juli Guiu a la de màrqueting

1 min
Elena Fort, al seu despatx professional

Elena Fort és la nova portaveu de la junta directiva del Barça. Així s'ha acordat a la reunió que s'ha celebrat aquest dimarts, la segona des que l'equip que encapçala Joan Laporta va prendre possessió del càrrec. Una reunió que també ha servit per ampliar a cinc la llista de vicepresidents, després del nomenament d'Antonio Escudero a l'àrea social i de Juli Guiu a la de màrqueting. El club ha informat dels acords a través d'un comunicat.

D'aquesta manera, Fort passa a tenir la màxima visibilitat possible a la junta. Compaginarà el càrrec de portaveu amb la de vicepresidenta de l'àrea institucional. Al seu torn, Miquel Camps li donarà un cop de mà com a portaveu adjunt. El que no canviarà és la jerarquia a les vicepresidències, ja que Rafael Yuste seguirà sent el primer vicepresident i responsable de l'àrea esportiva. Fort s'encarrega de la parcel·la institucional, i Eduard Romeu, de l'econòmica.

En paral·lel, s'ha confirmat oficialment que Josep Cubells serà el directiu responsable del bàsquet. D'altra banda, Joan Solé s'ocuparà de l’handbol; Xavier Barbany, de l’hoquei; Aureli Mas, del futbol sala; Xavier Puig, del futbol femení, i Joan Soler, del futbol formatiu.

Finalment, Josep-Ignasi Macià serà el directiu responsable de l’àrea social, Jordi Llauradó s'ocuparà de l’Espai Barça, Alfons Castro tindrà novament la parcel·la de Seguretat i Josep Maria Albert actuarà com a directiu adjunt al conseller delegat.

El tresorer serà Ferran Olivé, com ja s'havia informat fa uns dies, mentre que Àngel Riudalbas serà l'únic directiu que no tindrà cap parcel·la assignada.

stats