Barça
Esports Barça 29/03/2023

El pare d'Ansu Fati esclata: "Ja no vaig al Camp Nou, li he dit que canviï d'aires"

En una entrevista a la Cope, Bori Fati ha fet públic el seu disgust: "És el 10 del Barça i no juga"

2 min
Jorge Mendes, amb Ansu Fati i el seu pare Bori.

BarcelonaBori Fati, pare d'Ansu Fati, ha esclatat aquesta matinada. En declaracions a El partidazo de la cadena Cope, ha expressat sense cap mena de pudor el seu disgust perquè el seu fill no juga. "Estem parlant del 10 del Barça. Em molesta com l'estan tractant. Li donen molt pocs minuts", s'ha queixat. Sense pèls a la llengua, el pare del jugador ha confessat que li ha aconsellat al seu fill "canviar d'aires". Ha admès, però, que no creu que marxi del Barça perquè el davanter "es vol quedar". Ara bé, ha exemplificat el seu discurs dient que ja no va als partits a veure el seu fill, perquè està "molt enfadat".

Bori, però, no ha volgut carregar directament contra Xavi Hernández i ha especificat que Ansu no està molest amb el tècnic. "Li han fet un pla específic perquè es pugui recuperar bé. Li estem molt agraïts, però no juga". Ha admès, però, que el seu fill no està del tot bé de les cames, tot i que s'ha contradit, perquè també ha volgut defensar que Ansu continua sent un jugador "explosiu" i que està "molt bé físicament". El pare de l'hereu del dorsal 10 de Leo Messi no ha volgut confirmar si Jorge Mendes, el representant del jugador, ha fet arribar ofertes procedents de la Premier League al Barça, però ha dit que si fos per ell, el trauria del Barça. "Al Reial Madrid? No ho crec. No vull dir res, però això no ho veig. No crec que valorés una oferta del Reial Madrid. Ell es vol quedar. Però si fos per mi, me l'enduria a casa, a Sevilla". De fet, Bori ha afirmat que si Ansu continua així al Barça qui marxarà a Sevilla serà ell.

Emprenyada monumental del pare del jugador, que aquest dilluns va reunir-se, a petició seva, amb la direcció esportiva blaugrana, encapçalada per Mateu Alemany i Jordi Cruyff. "Mateu em diu que l'Ansu és patrimoni del Barça. Ell el vol, ens diuen que ha d'enfortir les cames i l'Ansu ho ha de complir, però ja poden dir missa: qui decideix és Xavi", ha afirmat. Bori ha carregat contra el club, afirmant que li van posar presses per tornar a jugar i que ara juga molt poc. "Estic decebut, es mereix molt més". El pare del jugador també ha explicat que no ha parlat del tema amb el president Joan Laporta, amb qui sempre ha tingut un tracte "cordial".

Els pocs minuts d'Ansu Fati amb el Barça i la selecció

Després de passar diverses vegades pel quiròfan, Ansu Fati ho està passant malament per la manca de minuts. Té 20 anys, fa quatre temporades que està en dinàmica del primer equip i aquest curs ha participat en 38 partits, ha marcat sis gols i ha donat tres assistències. Només ha sigut titular, però, en 11: nou a la Lliga i dos a la Champions (els dos duels contra el Viktoria Pilsen). Amb 1.338 minuts, és el 18è jugador de la plantilla amb presència damunt la gespa.

Per acabar, Bori també ha mostrat el seu disgust per la seva poca presència a l'últim Mundial, a Qatar, amb la selecció espanyola. "Pel que va passar al Mundial, preferiria que no hi hagués anat". En l'última convocatòria, ja amb Luis de la Fuente, no ha estat seleccionat. Són les paraules d'un pare dolgut, però el desig del jugador continua sent el de triomfar al Barça.

stats