Barça
Esports Barça 28/02/2019

Piqué insta les televisions a parlar menys del VAR i més dels presos polítics

Guardiola compara la situació de Rosell, en llibertat sense fiança, amb la dels presos polítics

Ara
1 min
Gerard Piqué

BarcelonaGerard Piqué ha sigut el protagonista del postclàssic. "Si les televisions de Madrid dediquessin menys temps a parlar del VAR i més a parlar del judici injust als presos polítics, potser el país aniria millor", ha dit.

"Venir al Bernabéu sempre és difícil, però sembla que últimament ens va millor aquí que al Camp Nou. Som a la final i estem molt contents", ha afegit.

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, també ha parlat sobre el judici als presos polítics i ha comparat la seva situació amb la de Sandro Rosell, expresident del Barça que ha sortit en llibertat després de gairebé 22 mesos en presó preventiva. "Estic molt content per Sandro Rosell i la seva família. No soc jutge, no hi entenc de lleis, però és molt difícil d'entendre que una persona pugui estar-se dos anys a la presó i que l'endemà del judici quedi en llibertat provisional", ha dit Guardiola. I tot seguit ha afegit: "És un cas molt semblant al dels presos polítics, a qui acusen de sedició i rebel·lió, delictes que no han comès. Tampoc s'entén com poden continuar a la presó, fins i tot persones com Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, que no són ni polítics".

stats