Barça
Esports Barça 30/04/2023

Roben a casa de Kounde mentre jugava el Barça-Betis

El defensa francès, que viu a l'habitatge que fins fa poc era de Depay, va avisar els Mossos quan va comprovar-hi el desordre

ARA
2 min
Kounde en el partit d'hir contra el Betis

BarcelonaUns lladres van entrar a robar a casa de Jules Kounde dissabte al vespre. El jugador del Barça se'n va adonar quan va tornar a casa després del Barça-Betis de Lliga que va jugar al Camp Nou. Va veure un desordre generalitzat al domicili, situat a la localitat de Sitges, la falta d'alguns objectes i va trucar immediatament a la policia. La informació l'ha avançat Mundo Deportivo i l'ha pogut confirmar l'ARA.

Kounde viu en una casa on fins fa poc vivia Memphis Depay, que va marxar el mes de gener traspassat a l'Atlètic de Madrid. Si les forces de seguretat no van interceptar el robatori fins que el defensa francès no va donar-los l'avís és perquè el sistema d'alarma estava connectat amb la policia neerlandesa. El Barça ha posat fil a l'agulla i ja està treballant perquè el domicili de Kounde estigui blindat amb línia directa amb els Mossos d'Esquadra en cas de contratemps d'aquest tipus.

L'exsevillista ha comunicat el robatori aquest diumenge als seus companys en l'entrenament de recuperació posterior al Barça-Betis. Hi ha arribat després de passar la nit en un hotel mentre la policia científica recollia proves a casa seva. Tot apunta que el robatori el va perpetrar una banda organitzada especialitzada en aquest tipus de violacions de domicili. Amb tot, els lladres no es van endur gaires objectes de valor. Normalment busquen joies i Kounde, que és solter i viu sol, no en té.

Aquest episodi se suma al que a l'agost va patir Pierre-Emerick Aubameyang poc abans de marxar traspassat al Chelsea. En aquest cas el davanter gabonès va ser assaltat amb tota la família a casa i va rebre un cop de culata a la mandíbula quan va anar a ajudar la seva dona, a qui havien arrossegat per terra estirant-la dels cabells. Altres jugadors del Barça també han patit robatoris a casa seva, normalment quan els assaltants saben que no hi són: Ansu Fati, Samuel Umtiti, Arthur Melo, Philippe Coutinho, Kevin-Prince Boateng i Jordi Alba.

stats