Lliga Endesa
Esports Bàsquet 05/12/2012

El Fiatc Joventut també dóna suport a l'actual model d'immersió lingüística

El club de bàsquet ha penjat un comunicat a la seva pàgina web

àlex Gozalbo
1 min
El Fiatc Joventut, durant el 'Media Day'

BadalonaDavant la proposta de reforma educativa presentada pel ministre Wert, i tal com han fet el Barça i l'Assignia Manresa, el Fiatc Joventut manifesta la seva ferma posició de defensa de l'actual model d'immersió lingüística.

El comunicat recorda que "la Penya sempre ha estat un club integrador i arrelat a la ciutat i a Catalunya, que ha contribuït a la normalització i la cohesió ciutadana, al voltant de la idea de Catalunya com un sol poble, amb independència de l'origen de les persones. El sentiment amb els colors verd-i-negres ha estat un senyal d'identificació amb uns valors i una estima cap a un model de país i de ciutat oberta, tolerant i acollidora. Per això, entenem que la proposta de reforma posa en perill aquests valors".

"Reiterem la nostra posició favorable a un sistema d'immersió que no només ha tingut un reconeixement internacional, sinó que els resultats, a més, després de més de 30 anys d'aplicació, són del tot satisfactoris i corroboren plenament el seu encert", diu el club de bàsquet.

Sitapha Savané, jugador senegalès del Fiatc Joventut, està estudiant català.

stats